Over ons

Al ruim 15 jaar power 4 you

Al sinds 2000 voorzien wij evenementen van stroom.

Met onze ruime ervaring hebben we veel inzicht in de logistiek rondom evenementen vergaard. Daardoor zijn wij meer dan alleen een leverancier van stroomvoorzieningen. Wij denken graag in een vroeg stadium al met u mee om het hoogst mogelijk rendement uit uw elektrische infrastructuur te halen. Onze grondige aanpak, inclusief stroomplan op maat, zorgt ervoor dat we u altijd de beste én meest efficiënte oplossing kunnen bieden.

Persoonlijke aanpak

Wij geloven in een persoonlijke aanpak om tot het beste resultaat te komen. Maatwerk en net dat stapje meer, dat is wat Power 4 You is. Wij snappen dat je als organisator de zaken graag in 1 keer goed doet zoals jij dat wilt, power 4 you helpt je daarbij. Of het nu een klein evenement is, een groot evenement of een exclusieve beurs. Samen komen we altijd tot een fantastisch resultaat door persoonlijke aandacht.

Alle expertise in eigen huis

Omdat we alles in eigen huis hebben, bieden we een breed servicepakket aan. De service elementen zijn naar wens inzetbaar voor uw evenement.

  • De volledige op- & afbouw werkzaamheden
  • De complete stroomvoorziening van aggregaat tot de laatste stekkerdoos
  • Eventueel een storingsmonteur die tijdens de show paraat staat
  • Er wordt een stroomplan ontwikkeld met daarop alle specificaties
  • Stroomhandleiding (werking verdeelkasten etc.)
  • 24/7 inzetbaar personeel

kees

Kees is de technische man, de hersens, van Power 4 You. Hij zorgt voor de technische realisatie van projecten en biedt waar nodig ook ondersteuning in het advies voor projecten.
Voordat Kees, samen met Huub, in 2000 Power 4 You begon is hij zeker 20 jaar werkzaam geweest als electricien bij verschillende bouwbedrijven. Kees is vanaf het  eerste uur van Dynamo Open Air mede verantwoordelijk geweest voor de stroomvoorziening van het Festival. Vanuit daar is hij samen met Huub in 2000 het bedrijf Power 4 You begonnen.

Huub

Huub is het kloppende hart achter Power 4 You. Als ervaren ondernemer hecht hij nog oldschool waarde aan een relatie opbouwen met klanten. Ooit begonnen als medewerker buitendienst en instructeur van geautomatiseerde systemen in microbiologische laboratoria. Het ondernemersbloed kroop waar het niet gaan kon en in 1992 startte hij zijn eigen bedrijf in verwerking van microbiologisch afval. Toen er in 2000 een behoefte ervaren werd aan professionele tijdelijke stroomvoorziening, samen met Kees, Power 4 You opgericht. Door het succes van Power 4 You is in 2006 zijn bedrijf overgedaan aan zijn dochter. The rest is history…

Huub Huijsmans
financiële en personele zaken
huub@power4you.nl

Kees Vlas
technische realisatie projecten
kees@power4you.nl

 

De Huufkes 90
5674 TM Nuenen
info@power4you.nl
Tel: 040-2906010