Diensten

Tijdelijke stroomvoorziening op locatie

Power 4 You is gespecialiseerd in tijdelijke stroomvoorziening op evenementen. Wij bieden graag een totaaloplossing, van stroomplan tot realisatie en service tijdens het evenement.

Elektriciteit op uw evenement

Wanneer u een evenement organiseert, heeft u elektriciteit nodig. Maar wat als er op de locatie geen elektra aanwezig is? Dan zorgt Power 4 You voor de juiste materialen en sluit die voor u aan. U richt zich op uw evenement, wij zorgen voor de stroom.

Van elektrische infrastructuur tot realisatie

Het inrichten van de tijdelijke stroomvoorziening voor uw evenement, begint bij Power 4 You met het maken van een stroomplan. Vervolgens zorgen we voor volledige realisatie van dit stroomplan.

Ondersteuning op locatie

Tijdens uw evenement zijn wij bereikbaar voor vragen of het melden van storingen die we dan zo snel mogelijk voor u oplossen. Ook kunt u een van onze collega’s tijdens uw evenement inhuren voor directe ondersteuning op locatie.

Losse verhuur elektra

Power 4 You biedt u graag een totaaloplossing als het gaat om tijdelijke stroomvoorzieningen op evenementen. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor losse verhuur (dry hire), van onze materialen.

‘Dry hire’ van materialen

Bij Power 4 You biedt een breed assortiment aan materialen aan. Dry hire houdt in dat u alleen de producten huurt bij ons, zonder onze diensten. Zo kunt u bij ons onder andere aggregaten, maar ook verdeelkasten, verlengkabels, signaleringsborden (signing), brandblussers, noodverlichting, site- en sfeerverlichting, truss-constructies, kachels, airco’s en KWh meters huren.

Verhuur producten voor tijdelijke stroomvoorziening

Onder de kop ‘verhuur’ vindt u een selectie van de materialen die wij verhuren. Iets anders nodig? Grote kans dat we het aan kunnen bieden, neem gewoon even contact op.

Stroomplanontwerp

Bij Power 4 You begint dienstverlening altijd met een goed overleg. In veel gevallen betekent dit dat wij een stroomplan voor u ontwerpen. We maken een of meerdere plattegrondtekeningen in S-CAD (DWG) van alles wat u nodig heeft voor de tijdelijke stroomvoorziening op uw evenement.

Stroomplan voor uw evenement

Het stroomplan dient als basis voor uw evenement waarin we onder andere kijken naar het aantal benodigde aggregaten, de locaties, de infrastructuur en de bekabeling van uw evenement. Op basis van uw wensen en budget bekijken we wat de beste oplossing is voor uw evenement.

Stroomplan of totaaloplossing

Wanneer wij voor uw evenement de totaaloplossing verzorgen, is het ontwerpen van een stroomplan vaak onderdeel van onze offerte. Uit een goed onderbouwd stroomplan wordt duidelijk welke materialen u nodig heeft. U kunt bij ons ook terecht voor een stroomplan wanneer wij de uitvoering hiervan niet op ons nemen. U huurt ons dan in voor een deskundig advies, en verzorgt zelf de realisatie.

Ontwerp van een stroomplan

We gaan altijd uit van de werkelijk benodigde vermogens op uw evenement: we kijken niet zozeer naar de stekkerwaarde, maar naar het vermogen dat u uiteindelijk nodig heeft. Dit zorgt voor een efficiënte stroomvoorziening op uw evenement. Desgewenst, nemen wij het synchoniseren of “load on demand” van de aggregaten mee in het stroomplan.