Aggregaten

Ons assortiment bevat een breed scala aan aggregaten: van een klein vermogen (3 kVA) tot zeer groot vermogen (2100 kVA), gesynchroniseerde aggregaten en “load on demand”. Officiële partners: Voet , Abrahams en Aggreko.
Aggregaten synchroniseren
Voor meer vermogen en meer zekerheid kunnen wij aggregaten synchroniseren. We koppelen dan meerdere aggregaten aan elkaar, die samen een groter vermogen kunnen leveren. Het synchroniseren van aggregaten betekent dat u bij uitval van één van de aggregaten altijd de zekerheid heeft dat een ander aggregaat zorgt voor de continuering van de stroomvoorziening.
Load on demand
Met ‘load on demand’ zijn meerdere aggregaten gekoppeld. Een aggregaat draait continu en de rest start alleen op wanneer extra vermogen nodig is. Zo kunnen er tijdens uw evenement overdag een groot aantal aggregaten draaien om al uw podia / horeca te voorzien van elektriciteit, terwijl ‘s nachts en in de vroege ochtend een enkel aggregaat voldoende is om bijvoorbeeld uw koeling draaiende te houden.

Verdeelkasten

Wij bieden u de mogelijkheid een brede range aan spanningen en vermogens te verdelen, afhankelijk van de combinatie van verdeelkasten die u kiest.
Veilig en weerbestendig
Onze verdeelkasten zijn optimaal beveiligd tegen weersinvloeden. De verdeelkasten zijn voorzien van een aardlek en automaat per afgaande groep. Met de compacte afmetingen en het lichte gewicht zijn onze verdeelkasten bovendien gemakkelijk te transporteren en zijn ze NEN-gecertificeerd en voldoen aan de Europese wetgeving.
Type verdeelkasten
Onze verdeelkasten en verdeelpanelen zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar vanaf 32 Ampère tot 3200 Ampère, in verschillende verdelingen, met of zonder doorlus…

Bekabeling

U kunt bij ons verschillende verlengkabels of vermogenskabels huren. Verlengkabels voor verschillende vermogens, vanaf 16A CEE tot 400A Powerlock, en 230V verlengkabels met en zonder verdeelblok.
De juiste kabel
Maakt u gebruik van een totaaloplossing voor de stroomvoorziening op uw evenement, dan zorgen wij er voor dat we aggregaten en alle bijbehorende apparatuur leveren met de juiste kabels. We hebben verlengkabels van 2 tot en met 100 meter in ons assortiment. Alle bekabeling is veilig en voldoet aan de Europese kwaliteitsnormen.
Kabelprotectie
Is het nodig de verlengkabels te beschermen tegen bijvoorbeeld zwaar transport? Of wilt u niet dat uw publiek struikelt over de bekabeling? Dan kunnen wij ook kabelgoten en rubber matten aanbieden, om de kabels veilig weg te werken.

Kabelgoten

Wij bieden u de mogelijkheid een brede range aan spanningen en vermogens te verdelen, afhankelijk van de combinatie van verdeelkasten die u kiest.
Kabelbescherming
Wij leveren kabelgoten in 2 formaten:
3  en 5 kanaals kabelgoten (respectievelijk 1 meter en 90 cm in lengte).  Kan een belasting aan tot 5 ton per wiel en beschermt kabels bij elke omstandigheid. Ook leveren wij XXL goten ook voor uitbreiding van o.a. waterleidingen.

Signing

Signing, ofwel het plaatsen van signaleringsborden, levert een grote bijdrage aan de publieksdoorstroom op uw evenement. Van EHBO-borden tot borden die wijzen naar de nooduitgang.
Signing op maat
We hebben onze signaleringsborden ‘waar nodig’ zelf ontworpen. Inmiddels hebben we de beschikking over een diversiteit aan ontwerpen, die in vele verschillende situaties een oplossing bieden. Zit het door u gewenste ontwerp er niet bij? Dan gaan we aan de slag om ook voor u een oplossing te realiseren.
Signaleringsborden huren
Onze signaleringsborden hebben zich inmiddels ruimschoots bewezen op vele evenementen. Ze zijn duidelijk en zijn kwalitatief hoogwaardig. Indien verlichting nodig is dan kunnen wij u de juiste verlichting aanbieden.

Lichtmasten

Een veilig evenement begint met een goede verlichting. Zo dienen onder andere uw looproutes, camping en de parkeerplaats te worden voorzien van goede verlichting, zodat uw bezoekers ook in het donker altijd hun weg kunnen vinden. Onze oplossing: het lleveren van tijdelijke lichtmasten.
Lichtmast huren
Als u een lichtmast huurt bij ons, dan houden we rekening met het feit dat u de lichtmast slechts tijdelijk zult plaatsen. De lichtmasten zijn compact, ongevoelig voor vandalisme, geluidsarm en efficiënt in transport, ze kunnen opgestart worden via een tijdklok en geven voldoende uren verlichting. Wij leveren lichtmasten met of zonder aggregaat.

Truss-constructies

Op een evenement zijn truss-constructies vaak onmisbaar voor verlichting, decor, trusspoorten of kabelbruggen.
Vierkante truss
De vierkante trussen zijn 30 x 30 cm en leverbaar in verschillende lengtes. Wij leveren de truss-onderdelen met de juiste koppelingen en accessoires, T-stukken, hoek van 90° en zogenaamde T-joints, ballastblokken en base plate. Indien gewenst monteren wij de constructies voor u.
Buizen en cirkels
Behalve vierkante trussen verhuren wij ook buizen en cirkels. Wij maken gebruik van Scaff-pijpen in verschillende lengtes, de buiscirkels kunnen we leveren met diameters van 1,5m tot 4 m.

Verlichting

Verlichting maakt het verschil in zowel sfeer als veiligheid
Sfeerbepaler
Een evenement staat of valt met de sfeer die er heerst. Verlichting op uw evenement speelt daarbij een grote rol. Wij zijn gespecialiseerd in verlichting op evenementen, van site- tot sfeerverlichting: wij kleden uw evenement geheel aan met passende verlichting.

De verlichting op uw evenement dient niet alleen voor de sfeer, maar ook voor veiligheid. Zodat u en uw gasten veilig kunnen genieten van een gezellige sfeer.

Site- en tentverlichting
Power 4 You biedt u een breed assortiment aan verlichting voor uw evenement. Zo hebben wij HQI-lampen (gasontladingslampen), van 70 tot 400 Watt (wit of gekleurd), parren, bouwlampen en TL-armaturen. Al onze buitenverlichting is veilig en voldoet aan de Europese normen.

Overige producten

Behalve aggregaten, verdeelkasten, bekabeling, signing, veiligheidsartikelen, verlichting, lichtmasten en truss-constructies, verhuren wij nog meer om uw evenement compleet te maken.
Verwarming & airco
Bij Power 4 You kunt u verwarming en airco’s huren. Wij hebben kachels en airco’s van verschillende vermogens in ons assortiment. Heeft u hierbij advies nodig? Wij vertellen u graag meer over de verhouding tussen de grootte van de kachel en de grootte van uw ruimte.
KWh meters
Voor het registreren van uw stroomverbruik kunnen wij losse KWh meters leveren van 230Volt tot en met 400Volt/63A.