Over ons

 

Al ruim 15 jaar power 4 you

Al sinds 2000 voorzien wij evenementen van stroom.

Met onze ruime ervaring hebben we veel inzicht in de logistiek rondom evenementen vergaard. Daardoor zijn wij meer dan alleen een leverancier van stroomvoorzieningen. Wij denken graag in een vroeg stadium al met u mee om het hoogst mogelijk rendement uit uw elektrische infrastructuur te halen. Onze grondige aanpak, inclusief stroomplan op maat, zorgt ervoor dat we u altijd de beste én meest efficiënte oplossing kunnen bieden.

Persoonlijke aanpak

Wij geloven in een persoonlijke aanpak om tot het beste resultaat te komen. Maatwerk en net dat stapje meer, dat is wat Power 4 You is. Wij snappen dat je als organisator de zaken graag in 1 keer goed doet zoals jij dat wilt, power 4 you helpt je daarbij. Of het nu een klein evenement is, een groot evenement of een exclusieve beurs. Samen komen we altijd tot een fantastisch resultaat door persoonlijke aandacht.

Alle expertise in eigen huis

Omdat we alles in eigen huis hebben, bieden we een breed servicepakket aan. De service elementen zijn naar wens inzetbaar voor uw evenement.

  • De volledige op- & afbouw werkzaamheden
  • De complete stroomvoorziening van aggregaat tot de laatste stekkerdoos
  • Eventueel een storingsmonteur die tijdens de show paraat staat
  • Er wordt een stroomplan ontwikkeld met daarop alle specificaties
  • Stroomhandleiding (werking verdeelkasten etc.)
  • 24/7 inzetbaar personeel

kees

Kees is de technische man, de hersens, van Power 4 You. Hij zorgt voor de technische realisatie van projecten en biedt waar nodig ook ondersteuning in het advies voor projecten.
Voordat Kees, samen met Huub, in 2000 Power 4 You begon is hij zeker 20 jaar werkzaam geweest als electricien bij verschillende bouwbedrijven. Kees is vanaf het  eerste uur van Dynamo Open Air mede verantwoordelijk geweest voor de stroomvoorziening van het Festival. Vanuit daar is hij samen met Huub in 2000 het bedrijf Power 4 You begonnen.

Sjors

Vanuit ondernemersbloed, gedrevenheid en passie voor stroomvoorziening binnen de evenementenwereld is Sjors Power 4 You als mededirecteur komen te versterken. Gestart met het leren van het vak als monteur binnen de auto- en motortechniek en in 2011 ingetreden als mededirecteur van Abrahams Aggregaten. Een bekende sterke speler binnen de (nood)stroomvoorziening. Sjors ziet het als een mooie uitdaging Power 4 You samen met Kees en Rob te laten uitgroeien tot een nog krachtige speler binnen de mobiele stroomvoorziening.

Rob

Rob heeft een passie voor festivals, evenementen en elektrotechniek en versterkt Power 4 You in de functie van bedrijfsleider. Al Rob is al ruim 20 jaar actief in de evementenbranche. O.a. sites producties gedraaid, festivalmarkten begeleid, in de vangploeg gestaan en tijdelijke stroomvoorziening verzorgd. Gestart bij een elektrotechnisch bureau, als teamleider elektro- en theatertechniek bij het bekendste themapark van Nederland. Rob is er van overtuigd dat we samen met onze klanten nog veel mooie projecten mogen maken.

De Huufkes 90
5674 TM Nuenen
info@power4you.nl
Tel: 040-2906010

Kees Vlas
technische realisatie projecten
kees@power4you.nl

Rob Dekkers
financiële en personele zaken
rob@power4you.nl