Over ons

 

Al ruim 15 jaar power 4 you

Al sinds 2000 voorzien wij evenementen van stroom.

Met onze ruime ervaring hebben we veel inzicht in de logistiek rondom evenementen vergaard. Daardoor zijn wij meer dan alleen een leverancier van stroomvoorzieningen. Wij denken graag in een vroeg stadium al met u mee om het hoogst mogelijk rendement uit uw elektrische infrastructuur te halen. Onze grondige aanpak, inclusief stroomplan op maat, zorgt ervoor dat we u altijd de beste én meest efficiënte oplossing kunnen bieden.

Persoonlijke aanpak

Wij geloven in een persoonlijke aanpak om tot het beste resultaat te komen. Maatwerk en net dat stapje meer, dat is wat Power 4 You is. Wij snappen dat je als organisator de zaken graag in 1 keer goed doet zoals jij dat wilt, power 4 you helpt je daarbij. Of het nu een klein evenement is, een groot evenement of een exclusieve beurs. Samen komen we altijd tot een fantastisch resultaat door persoonlijke aandacht.

Alle expertise in eigen huis

Omdat we alles in eigen huis hebben, bieden we een breed servicepakket aan. De service elementen zijn naar wens inzetbaar voor uw evenement.

  • De volledige op- & afbouw werkzaamheden
  • De complete stroomvoorziening van aggregaat tot de laatste stekkerdoos
  • Eventueel een storingsmonteur die tijdens de show paraat staat
  • Er wordt een stroomplan ontwikkeld met daarop alle specificaties
  • Stroomhandleiding (werking verdeelkasten etc.)
  • 24/7 inzetbaar personeel

Sjors

Vanuit ondernemersbloed, gedrevenheid en passie voor stroomvoorziening binnen de evenementenwereld heeft Sjors Power 4 You overgenomen van de oude directie. Gestart met het leren van het vak als monteur binnen de auto- en motortechniek en in 2011 ingetreden als mededirecteur van Abrahams Aggregaten. Een bekende sterke speler binnen de (nood)stroomvoorziening. Sjors ziet het als een mooie uitdaging Power 4 You te laten uitgroeien tot een nog krachtige speler binnen de mobiele stroomvoorziening.

Colin

Colin onze rots in de branding, oftewel de “power sjouwer”, als projectleider bouwt hij een groot aantal van onze klussen. Ook is hij regelmatig op kantoor te vinden om de voorbereiding van de projecten te realiseren. Een echte evenementen man in hart en nieren.

Klant gericht, flexibel, gezellig en een harde werker.

Het woord allround is voor hem uit gevonden.

Paul

Licht en geluid was zijn passie, maar natuurlijk is facilitaire stroom verzorgen veel leuker. Dus zal Paul als projectleider ook dit jaar weer ons team versterken!

Door doen, nie mouwen, werken non de ju, Paul is een echte doorpakker, een type bulldog, vast bijten…….enfin een fijne kerel om mee te werken.

Bram

De benjamin van de powercrew. Nog aan het studeren en keihard werken voor Power. Druk druk druk…

Onze onderhoud en reparaties worden altijd netjes uitgevoerd door Bram, zodat de klanten de beste materialen krijgen.

En uiteraard veel in het veld en storingsmonteur bij uitstek!