Huur verlengkabels voor verschillende vermogens bij Power 4 You​

Net zoals je niets hebt aan een losse deur zonder scharnieren, kom je met een aggregaat niet ver zonder bekabelingVoor een complete stroomvoorziening die jouw evenement op rolletjes laat lopen, verhuurt Power 4 You verlengkabels. Zo zorgen wij samen voor koude drankjes, een sensationele shows en memorabele optredens.  

Soorten verlengkabels

Kabels huur je bij Power 4 You in verschillende lengtes: van twee tot honderd meter. Onze kabels zijn goed onderhouden en onze medewerkers zorgen ervoor dat ze van de juiste keuring zijn voorzien. Storingen worden op die manier beperkt.  

Power 4 You verhuurt verlengkabels voor ieder soort evenement.

Combineren aggregaten en verdeelkasten

Maak het jezelf makkelijker door direct de juiste kabels bij de aggregaten en verdeelkasten te huren. Power 4 You geeft een compleet advies, gedetailleerde offerte en indien gewenst een heel stroomplan.  

Power 4 You verhuurt verlengkabels voor ieder soort evenement.

Bekabeling beschermen

De bekabeling loopt kriskras over het terrein rond om alles van de elektriciteit te voorzien. Prettig dat de stroomvoorziening goed is geregeld, maar onhandig voor bezoekers die er om de haverklap over struikelen. Ook is het vervelend als er keer op keer zware wagens over de kabels heen rijden en daardoor beschadigenBescherm de verlengkabels daarom met kabelgoten. Ook die huur je bij Power 4 You.

Match de aggregaten en verdeelkasten
met de juiste bekabeling.

Huur vermogens-
en verlengkabels bij Power 4 You.