Power 4 You is er voor jou​

Power 4 You zorgt voor stroom tijdens jouw festival of evenement. Maar daar stopt het wat ons betreft niet. We denken met je mee over de juiste oplossing, zorgen voor een waterdicht stroomplan en voeren de werkzaamheden voor je uit. Zodat jij je tijdens het evenement nergens zorgen om hoeft te maken.  

Service op maat

Via de mail of een offerteaanvraag laat jij aan ons weten wat jouw vraag is. Wil jij tijdelijke stroomvoorziening en nog veel meer zoals verlichting voor jouw evenement? Stuur ons dan ook de plattegrond van het terrein. Wij tekenen daarin ons gehele stroomplan, specifiek op jouw evenement gericht. Met de offerte die daarop volgt weet jij precies wat je van ons kunt verwachten. 

Verhuur 

Ook voor particulieren en organisatoren die alleen bepaalde apparatuur willen huren, kun jij bij ons terechtHuur bijvoorbeeld alleen een aggregaat voor je festivalterrein of personeelsfeest.  

Storingsdienst

Voorkom onnodige storingen of problemen door ons op de dag zelf in te huren. Een van onze monteurs is heel de dag aanwezig voor vragen. Hij voorziet problemen door ’s ochtends rond te lopen over het terrein. Is de bar een paar meter verplaatst? Blijkt er een dikke kabel bij een ingang te liggen? Tijdig wordt het voor je opgelost. 

Certificeringen

Om de veiligheid nog meer te waarborgen zijn onze kabels en kasten NEN gecertificeerd. Dit is een erkenning voor veilige bedrijfsvoering van werkzaamheden met elektrische objecten.  

Bereikbaar

Een festival is er om te ontspannen. Speciaal voor mensen die doordeweeks hard werken en tijdens het weekend, in de avonduren of in een vakantie los willen gaan. De kans dat je ons nodig hebt, buiten reguliere werkuren om, is groot. Daarom zijn we 24/7 bereikbaar voor je vragen of eventuele aanpassingen.  

Laat Power 4 You je ontzorgen

voor, tijdens en na het evenement met onze complete service.

Waarmee kunnen we helpen?

LAat je gegevens achter

En we nemen contact met je op

Waarmee kunnen we helpen?

LAat je gegevens achter

En we nemen contact met je op

Aggregaat

Specificaties:

Praesent hendrerit eu ex eget luctus. Maecenas et urna in nunc euismod euismod. Maecenas in hendrerit ex. Nunc dignissim et massa id consequat. Pellentesque diam justo, venenatis ac odio at, facilisis cursus lectus.

  • Adipiscing elit
  • Ut elit tellus, luctus
  • nec ullamcorper mattis
  • pulvinar dapibus leo