Aggregaat verhuur​

Aggretaat_P4Y_abrahams

Populaire locaties voor festivals, evenementen of markten zijn midden in een weiland, bos of stad. Sfeervol, maar je vindt er geen stroomoutlet. Houd jouw evenement toch op de perfecte plek en huur een aggregaat. Power 4 You voorziet hiermee podia, foodtrucks en een bar van stroomvoorziening. Power 4 You verhuurt aggregaten van verschillende vermogens van 3 kVA tot 2000 kVA.

Stroomverbruik aanleveren

Is er in de verste verte geen stroom te bekennen? Regel een aggregaat. Dit is een door een motor aangedreven generator die elektriciteit opwekt. Stuur ons de plattegrond van je evenement en wij maken een compleet stroomplan voor je.

Partners in aggregaten

Wil jij meer aggregaten dan Power 4 You in huis heeft? Geen probleem.
Wij werken nauw samen met onze partners om voor jou de juiste voorzieningen te regelen.

Aggregaten synchroniseren

Waar vaak veel aggregaten op een terrein worden gezet, houden wij dat aantal zo laag mogelijk. Op deze manier verbruiken wij minder elektriciteit en verminderen we de kosten. Minder aggregaten betekent overigens niet dat de stroomvoorziening kracht verliest. Wij koppelen de aggregaten aan elkaar, zodat ze meer vermogen leveren. Valt er eentje uit? Dan pakt de ander het werk op en niemand die er iets van merkt.

Voorbeeld van load on demand

Met load on demand zijn er meerdere aggregaten aan elkaar gekoppeld. Eén daarvan draait bijvoorbeeld constant op een vermogen van 500 kVA. Vraagt een handeling om meer stroom, omdat er bijvoorbeeld meer verlichting aangaat, dan springt het andere aggregaat aan. Jij verbruikt in essentie minder.

Verhuur super silence aggregaten

Het aggregaat staat constant aan. Dat kan overlast veroorzaken, vooral wanneer de stroomvoorziening ook ’s nachts moet draaien. Bij Power 4 You verhuren we super silence aggregaten. Deze produceren minder geluid dan de normale variant. Zo zet jij met een gerust hart de generator aan terwijl bewoners van hun nachtrust genieten.

Power 4 You
storingsdienst

Om er zeker van te zijn dat er op de dag van jouw evenement niks fout gaat, schakel je ons in voor eventuele storingen. Onze monteur wandelt ’s ochtends vroeg het terrein op om alvast rond te kijken. Her en der verplaatst hij kabels en checkt hij aggregaten. Zo probeert hij de kans op storingen te beperken. Uiteraard is hij de hele dag beschikbaar voor vragen en handelt hij meteen als er ongeregeldheden zijn.

Altijd stroomvoorziening hebben?

Schakel Power 4 You in voor aggregaat verhuur.

Waarmee kunnen we helpen?

LAat je gegevens achter

En we nemen contact met je op

Waarmee kunnen we helpen?

LAat je gegevens achter

En we nemen contact met je op

Aggregaat

Specificaties:

Praesent hendrerit eu ex eget luctus. Maecenas et urna in nunc euismod euismod. Maecenas in hendrerit ex. Nunc dignissim et massa id consequat. Pellentesque diam justo, venenatis ac odio at, facilisis cursus lectus.

  • Adipiscing elit
  • Ut elit tellus, luctus
  • nec ullamcorper mattis
  • pulvinar dapibus leo