Stroomvoorziening huren bij Power 4 You

Een terrein vol dansende en springende mensen met hun handen in de lucht terwijl ze luisteren naar hun favoriete band. Grote glimlachen vullen het festivalterrein. Voor jou als organisator is het duidelijk: dit is een geslaagd evenement. Wil jij ook tevreden terugblikken? Laat Power 4 You je helpen met goede stroomvoorziening. Huur stroomaggregaten, bekabeling, verlichting en signing.

Stroomvoorziening?
Wij regelen het

Bel of vraag een offerte aan om van jouw evenement een succes te maken. Dat kan een festival met duizend man zijn, maar ook een groot personeelsfeest met honderd bezoekers. Bij ons huur je de juiste apparatuur. Wat dit precies is, adviseren wij je over. Ook leggen wij alles uit over kabels, aggregaten, signing en andere mogelijkheden die onmisbaar zijn.

Dag van het evenement

Met jouw persoonlijke stroomplan weet jij precies hoe en waar alle apparatuur komt te staan. Wanneer de dag van het event is aangebroken, kom jij alles ophalen of wordt het op locatie geleverd. Heb je zelf geen technische mensen in dienst? Dan zorgen wij ervoor dat alles op zijn plek komt en wordt aangesloten. Ook de afbouw van apparatuur nemen we uit handen.

Storingsdienst

Onze apparatuur laat je zelden in de steek. Wil jij echter zeker weten dat jij het hele evenement niet zonder stroom komt te zitten? Huur ons dan ook in als storingsdienst. Op de dag zelf zijn ervaren monteurs aanwezig die eventuele problemen oplossen.

Onze producten

Een indoor kerstmarkt geeft pas echt een winters en knus gevoel met sfeerverlichting. Bezoeken straks meer dan vijfhonderd man jouw food- en kledingmarkt in de zomer, dan wil jij duidelijke looproutes met signing. En een EHBO, nooduitgang en toiletten zijn al helemaal onmisbaar op een evenement. Alles is bij ons te huren. Dat is fijn, want zo heb jij maar één aanspreekpunt voor alle voorzieningen.

Laat Power 4 You alles uit handen nemen

voor de stroomvoorziening van jouw evenement. Gedetailleerd en persoonlijk.

Waarmee kunnen we helpen?

LAat je gegevens achter

En we nemen contact met je op

Waarmee kunnen we helpen?

LAat je gegevens achter

En we nemen contact met je op

Aggregaat

Specificaties:

Praesent hendrerit eu ex eget luctus. Maecenas et urna in nunc euismod euismod. Maecenas in hendrerit ex. Nunc dignissim et massa id consequat. Pellentesque diam justo, venenatis ac odio at, facilisis cursus lectus.

  • Adipiscing elit
  • Ut elit tellus, luctus
  • nec ullamcorper mattis
  • pulvinar dapibus leo