Verdeelkasten huren bij Power 4 You​

Power 4 You verhuurt verdeelkasten van 32 tot 400 Ampère.

Zodra jij een aggregaat op het terrein hebt staan, wil jij niet dat een grote hoeveelheid stroom direct op één doel wordt afgeschoten. Dat moet geleidelijk verdeeld worden zodat ieder apparaat de juiste hoeveelheid stroom krijgt. Dan komen verdeelkasten om de hoek kijken. Deze mobiele installaties zijn te huren bij Power 4 You.

Huur verdeelkasten

Vanuit een verdeelkast wordt stroom beveiligd en verdeeld over de elektrische installaties van het terrein of gebouw. Je hebt hier bekabeling voor nodig. Ook daar kun je bij ons voor terecht

Kiezen voor
Power 4 You

Persoonlijk stroomplan

Totale oplossing stroomvoorzieningen

Storingsdienst

Advies op maat

Power 4 You verhuurt verdeelkasten van 32 tot 400 Ampère.

Verhuren verdeelkasten

Zomaar een verdeelkast verhuren, dat doen wij niet. Eerst verzamelen wij belangrijke informatie. Heb je bijvoorbeeld al een aggregaat staan, dan moeten we weten hoeveel kilovoltampère (kVA) deze heeft. Want net zoals je geen ruit van 20 bij 50 in een raamkozijn van 60 bij 120 plaatst, koppelen wij een aggregaat met 3 kVA nooit aan een verdeelkast met 150 Ampère. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij de beste oplossing in huis haalt.

Verschillende verdeelkasten

De verdeelkasten van Power 4 You variëren van 32 tot 400 Ampère. Wil jij een verdeelkast voor de powerlock van het aggregaat, dan is zelfs 3200 Ampère mogelijk.

Veilige verdeelkasten

De verdeelkasten van Power 4 You zijn optimaal beveiligd tegen weersomstandigheden. In regen of met zonneschijn blijft de kast dus moeiteloos stroom verdelen. De verdeelkasten zijn bovendien voorzien van een aardlek. Power 4 You is daarnaast NEN gecertificeerd. Dat betekent dat jouw veiligheid en die van jouw medewerkers wordt gewaarborgd terwijl er wordt gewerkt met elektrische apparatuur

Power 4 You verhuurt verdeelkasten van 32 tot 400 Ampère.

Bij Power 4 You denken we mee over de beste oplossing voor jouw stroomvoorziening. Verandert er iets op het laatste moment? Geen probleem. Met jaren ervaring in de evenementenbranche zijn we hierop voorbereid en schakelen we snel als jij bijvoorbeeld een extra verdeelkast nodig hebt.

Denken
met je mee

Huur verdeelkasten bij Power 4 You

en verdeel de stroom naar iedere voorziening.

Waarmee kunnen we helpen?

LAat je gegevens achter

En we nemen contact met je op

Waarmee kunnen we helpen?

LAat je gegevens achter

En we nemen contact met je op

Aggregaat

Specificaties:

Praesent hendrerit eu ex eget luctus. Maecenas et urna in nunc euismod euismod. Maecenas in hendrerit ex. Nunc dignissim et massa id consequat. Pellentesque diam justo, venenatis ac odio at, facilisis cursus lectus.

  • Adipiscing elit
  • Ut elit tellus, luctus
  • nec ullamcorper mattis
  • pulvinar dapibus leo