Verdeel elektriciteit van jouw evenement met verdeelkast​

Om de elektriciteit op jouw evenement te verdelen huur jij een verdeelkast. Dat doe je bij Power 4 You. Waarom? Omdat je bij ons gedegen advies krijgt, een transparante offerte ontvangt en betrouwbare producten huurt. Onze experts bepalen welke verdeelkast het beste bij jouw vraag past en zorgen voor de juiste verdeling.

Onze producten

Soorten verdeelkasten

Valt de regen met bakken uit de lucht? Onze verdeelkasten zijn spatwaterdicht en doordat ze van de grond staan, wordt de kans op storingen tot een minimum beperkt. Bovendien worden onze verdeelkasten jaarlijks gekeurd om kwaliteit te garanderen. Iedere aanvraag is anders. Onze experts vertellen aan de hand van jouw wensen wat jij nodig hebt voor het evenement.

Synchroonkast

Aggregaten zijn machines met flink wat kracht en produceren daarom geluid als ze aan staan. Wil je de aggregaten ’s nachts niet laten draaien vanwege het geluid? En heb je ’s nachts ook minder stroom nodig? Dan biedt een synchroonkast uitkomst. Op de ingestelde tijd schakelt de kast het aggregaat uit en gaat die verder op het vaste stroomnet van het gebouw. Zo verbruik jij minder energie en genieten omwonenden ongestoord van hun nachtrust.

Peak shaving

Wordt de stroomvraag te groot voor het vaste netwerk, start het aggregaat. En is de vraag weer minder, schakelt het apparaat naar het vaste netwerk. Zo verbruik jij minder energie en genieten omwonenden ongestoord van hun nachtrust.

KWH-meter

Waar jij de KWH-meter thuis in de meterkast hebt staan, is die van ons mobiel. Wij meten hiermee het stroomverbruik van jouw event. Zo zie jij hoeveel energie de cateraar en foodtruck hebben verbruikt om daarna de balans op te maken en de kosten te verdelen.

Registreren van het stroomverbruik

Wanneer jij stroom gebruikt van andere partijen, zoals Glow Eindhoven dat bijvoorbeeld deed en foodtrucks vaak doen, wil jij natuurlijk weten hoeveel er uiteindelijk verbruikt is. Met een stroommeter kun jij de rekening achteraf controleren en het juiste bedrag overmaken. Huur bij ons losse KWh meters van 230 Volt tot 400 Ampère voor het registreren van het stroomverbruik. 

Powerlock verdeler

Om ervoor te zorgen dat de stroom op de juiste manier naar verschillende stroomvelden gaat, maken wij gebruik van een powerlock verdeler. Een powerlock verdeler neemt namelijk de laagspanningsverdeling op zich. Deze huur je erbij wanneer je meerdere powerzones nodig hebt.

Zorg ervoor dat elektriciteit op de juiste manier
verdeeld wordt door onze verdeelkasten.

Power 4 You adviseert.

Waarmee kunnen we helpen?

LAat je gegevens achter

En we nemen contact met je op

Aggregaat

Specificaties:

Praesent hendrerit eu ex eget luctus. Maecenas et urna in nunc euismod euismod. Maecenas in hendrerit ex. Nunc dignissim et massa id consequat. Pellentesque diam justo, venenatis ac odio at, facilisis cursus lectus.

  • Adipiscing elit
  • Ut elit tellus, luctus
  • nec ullamcorper mattis
  • pulvinar dapibus leo

Waarmee kunnen we helpen?

LAat je gegevens achter

En we nemen contact met je op