Verlichtingverhuur voor jouw evenement​

Breng sfeer in jouw evenement. Niet alleen met de juiste muziek, goed eten, lekkere drank en gezellig personeel,
maar ook met 
sfeervolle verlichting. Power 4 You verhuurt verlichting voor bijvoorbeeld boven de festivaltent, kermisattractie en kramen op de kerstmarkt. Of begeleid bezoekers ’s nachts naar de juiste bestemming en gebruik verlichting als bewegwijzering. 
Ontdek de mogelijkheden. 
 

Verhuur verlichting

Ledlampen

TL-armaturen

HQI-lampen

Noodverlichting

Power 4 You verhuurt verlichting voor ieder evenement.

Sfeerbepaler van het evenement

De juiste verlichting kan zomaar de sfeerbepaler van jouw evenement of festival zijn. Als specialist kleden we het terrein volledig aan met knusse verlichting aan de bar en rondom de foodtrucks. Ook ‘achter de schermen’ regelen wij alles: wij verhuren aggregaten, verdeelkasten en kabels om de stroomvoorziening tot in de puntjes te regelenVind de totaaloplossing voor je evenement bij Power 4 You. 

Praktische verlichting

Sfeervolle ledverlichting en slierten met gekleurde lampen werken mee aan de ambiance van jouw evenement. Maar de veiligheid van jouw bezoekers staat nog hoger op jouw prioriteitenlijst. Wanneer het feest tot in de late uren doorgaat, wil jij dat iedereen de weg naar de camping, uitgang of wc-blokken weet te vinden. En dat alle medewerkers backstage ongestoord hun werk kunnen blijven doen. Ook hebben we ledlampen van 50 tot 180 Watt. Kies voor een witte lamp of in een kleur. 

Power 4 You verhuurt verlichting voor ieder evenement.

Noodverlichting huren

In een festivaltent of evenementengebouw wil je dat bezoekers direct de nooduitgang vinden in het geval van benarde situaties. Daarom verhuurt Power 4 You veiligheidsbenodigdheden als noodverlichting. 

Power 4 You verhuurt verlichting voor ieder evenement.

Veilige verlichting verhuur

De verhuurde verlichting van Power 4 You voldoet aan de Europese normen en zijn NEN gecertificeerd. Veilig voor ons, jou en de bezoekers van het evenement. De lampen zijn bovendien waterdicht en dus in regen, sneeuw en met zonneschijn te gebruiken.  

Breng sfeer en veiligheid naar jouw evenement.

met onze verlichting

Waarmee kunnen we helpen?

LAat je gegevens achter

En we nemen contact met je op

Waarmee kunnen we helpen?

LAat je gegevens achter

En we nemen contact met je op

Aggregaat

Specificaties:

Praesent hendrerit eu ex eget luctus. Maecenas et urna in nunc euismod euismod. Maecenas in hendrerit ex. Nunc dignissim et massa id consequat. Pellentesque diam justo, venenatis ac odio at, facilisis cursus lectus.

  • Adipiscing elit
  • Ut elit tellus, luctus
  • nec ullamcorper mattis
  • pulvinar dapibus leo