Waarborg de veiligheid met de juiste middelen tijdens het evenement

Veiligheid tijdens jouw evenement staat voorop. Wanneer in uiterste gevallen benarde situaties zich voordoen zoals stroomuitval of brand, wil jij voorbereid zijn. Personeel en bezoekers moeten op een veilige manier het terrein kunnen verlaten. En als zich een storing voordoet, wil jij dat bezoekers minimale last ervaren. Veiligheidsproducten huur je bij Power 4 You.

UPS pack

Als stroom uitvalt en de muziek nog even op zich laat wachten wil jij ervoor zorgen dat bepaalde zaken blijven lopen. Zoals de pinautomaten voor de muntverkoop. Situaties waar apparaten met een klein vermogen een back-up nodig hebben, huur je UPS packs. Het houdt bezoekers blij. En jij houdt grip op de situatie.

Brandblussers waarborgen veiligheid evenement

Als het noodlot toeslaat en er brand uitbreekt, wil jij dat er direct actie ondernomen kan worden. Daarom hangen er vanzelfsprekend brandblussers over heel het terrein. Veelal verhuren we schuim brandblussers. Maar voor gedeeltes met veel olie en gassen zoals het foodtruck gedeelte, plaatsen we CO2 brandblussers. En gebruiken we poederinhoud als het om brandbaar metaal gaat. Jij bent op iedere situatie voorbereid.

Noodverlichting

Komt er een ongeplande black-out voor wanneer jouw evenement volop op gang is, moeten bezoekers de weg naar de juiste uitgang nog steeds kunnen vinden. Noodverlichting in grote tenten regel je met Mickey Mouse noodverlichting. En om de nooduitgangen altijd helder te duiden, huur je hier de noodverlichting daarvoor. Geen zorgen dat de noodverlichting er ook mee stopt bij een stroomstoring. Deze draaien namelijk op hun eigen accu. Huur je de lichtmasten ook van ons? Dan blijven deze ook branden dankzij het ingebouwde aggregaat.

Onze producten

Mickeymouse noodverlichting met tentklem

Power 4 You verhuurt verlichting voor ieder evenement.

Mickeymouse noodverlichting

Noodverlichting

Poederblusser

Schuimblusser

Waarborg de veiligheid tijdens jouw evenement.

Huur accupacks, brandblussers en noodverlichting bij Power 4 You.

Waarmee kunnen we helpen?

LAat je gegevens achter

En we nemen contact met je op

Waarmee kunnen we helpen?

LAat je gegevens achter

En we nemen contact met je op

Aggregaat

Specificaties:

Praesent hendrerit eu ex eget luctus. Maecenas et urna in nunc euismod euismod. Maecenas in hendrerit ex. Nunc dignissim et massa id consequat. Pellentesque diam justo, venenatis ac odio at, facilisis cursus lectus.

  • Adipiscing elit
  • Ut elit tellus, luctus
  • nec ullamcorper mattis
  • pulvinar dapibus leo