Lichtmasten verhuur

Lichtmasten verhuur

Jouw evenement moet veilig verlopen. De juiste verlichting draagt daaraan bij. Dankzij onze mobiele lichtmasten hoeven bezoekers zich geen weg in het donker te banen, zoekend naar hun tentZo lopen ze niet in greppels of vallen ze over hobbels in de weg, maar komen ze veilig op hun bestemming aan. Of verlicht de parkeer- of bouwplaats met de lichtmasten. Huur de lichtmasten bij Power 4 You.   

Lichtduur lichtmasten

Staat de lichtmast overdag en ’s nachts aan, dan gaat de verlichting drie dagen mee. Mits je huurt met aggregaat. Verdubbel die tijd als de mast alleen ’s nachts aandoet. Zonder aggregaat gaan ze 24/7 mee, omdat ze aan stroom zitten. 

Huur met of zonder aggregaat

Komen de lichtmasten midden in een bos of weiland te staan waar geen stopcontact te bekennen is? Huur dan een lichtmast met aggregaat voor de juiste stroomvoorziening. Ook wanneer er wel stopcontacten aanwezig zijn, is dit handig. Zo hoef jij niet met kabels te sleuren en blijft het stopcontact vrij voor andere zaken.  

Schemerschakelaar

Wanneer het evenement in volle gang is en de zon ondergaat, wil jij niet nadenken over het aanzetten van de verlichting. Daarom verhuren we lichtmasten met een schemerschakelaar. Bij schemer springen de lichtmasten aan. Maar ook als er overdag minder licht is. Zo heb jij weer een zorg minder.   

Storingsdienst

Organiseer een topevenement met nog een zorg minder en huur onze storingsdienst in. Een monteur van Power 4 You is op de dag van het event aanwezig om iedere storing op te lossen en om vragen te beantwoorden.

Voorkom vandalisme

Voorkom vandalisme en zorg ervoor dat mensen niet in de lichtmast kunnen klimmen met onze extra beveiliging. Wij leveren lichtmasten waarbij de toegang is geblokkeerd middels een deur.  

Lichtduur lichtmasten

Onze lichtmasten zijn gemakkelijk te transporteren. Kom ze zelf ophalen bij Power 4 You of laat ons ze brengen en optuigen. 

Zorg voor extra veiligheid met makkelijk verplaatsbare lichtmasten.

POWER 4 YOU VERHUURT ZE. ​

Waarmee kunnen we helpen?

LAat je gegevens achter

En we nemen contact met je op

Aggregaat

Specificaties:

Praesent hendrerit eu ex eget luctus. Maecenas et urna in nunc euismod euismod. Maecenas in hendrerit ex. Nunc dignissim et massa id consequat. Pellentesque diam justo, venenatis ac odio at, facilisis cursus lectus.

  • Adipiscing elit
  • Ut elit tellus, luctus
  • nec ullamcorper mattis
  • pulvinar dapibus leo

Waarmee kunnen we helpen?

LAat je gegevens achter

En we nemen contact met je op